21450.jpg

Famu keksi, että tämä pieni tilkkutäkin  kuva sopii hyvin bloginapiksi linkkaamaan tähän Broken star -blogiin. Se on loistoidea. Aion käyttää sitä itsekin. Kiitos ideasta, Famu.

Tämä pieni täkki ( korkeus 73cm ja leveys 75cm) on minun tekemäni ja kuva on minun ottamani, joten sitä saa käyttää.

Tilkkutäkki on tälläkin hetkellä mieheni työhuoneen seinällä. Tein sen hänelle lahjaksi, kun hän sai työpaikan Torontosta. 

Broken Star on tehty hirsimajatäkin tähteistä ja uudesta valkeasta kankaasta. Kukkakankaan sain taas entisestä mekostani.Olen ommellut sen melkein kokonaan käsin. Vain reuna on ommeltu koneella. Tikkauksen ompelin aika pitkillä pistoilla ruskealla langalla ilman kehikkoa.

Tuo työ on todellinen symboli epätäydellisyydesta, sillä sakaroita on yhtä vähemmän kuin piti olla. Tein täkkiä nimittäin Torontossa kolikkopesulassa, kun meillä ei ollut vielä varaa pesukoneeseen. Pyykkien kuivumista odottaessa ehti tehdä vaikka mitä, mm kirjoittaa ennätysmäärän joulukortteja.

Seuraavassa kuvassa ovat hirsimajatäkki ja broken star -täkki samassa huoneessa. Kuva vie ajatuksemme jouluun. Onhan sopiva aika aloittaa joululahjojen valmistaminen. Olen tänä vuonna alkanut ostaa joululahjoja jo kesällä.

 Log cabin ja Broken star.

Helminalle kertoo bloginapin asentamisesta.