122376.jpg

Ruokasali/sali alkaa olla aika valmis. Huoneessa on ihan kaupasta ostettu matto ja aikaisemmin tehty sermi. Ruokasalin kalusto on maalattu kahteen kertaan hennon sinisellä, jonka väri vaihtelee valaistukesta riippuen. Tänään päällystin tuolit uudella kankaalla. Seinät ja katto on maalattu, mutta lattia keskeneräinen. Nukkekodissa ei ole valaistusta.

 

122387.jpg

Pitsinpalasta saattaa tulla verhot yläkertaan.

 

122389.jpg

Tänään löytyi Hietalahden kirpputorilta lisää huonekaluja nukketaloon. Kaappikello, jonka saatan maalata uudestaan sopivammaksi sekä pieni sohva, love seat. Myös sohvaa täytyy ehkä vähän uudistaa. Siitä oppii, miten tehdään sohva nukkekotiin.

122372.jpg

Hietalahden kirpputorilta löytyi tänään piano, sohva ja kaappikello. Piano on kovasti samannäköinen kuin Chicagon tiedekeskuksessa näkemäni normaalikokoinen viktoriaaninen piano. Se on saattanut olla mallina tälle pianolle, jota on jaeltu nähtävästi hampurilaisravintolasta.

122369.jpg

UFF:stä löytyi neljä puseroa, jotka ovat pienikuviollista kangasta. Vasemmanpuoleisesta sinivalkoruudullisesta tuli tuolinpäällyset ja tulee varmaan paljon muutakin. Muut kankaat ovat aivan yhtä pikkukuviollista. Niistä voi tehdä vaikkapa kesäleninkejä tai sänkypeittoja. Ehkä myös tuolinpäällysiä.