Huom! KUvat kadonneet. Siirry nukkekotiblogiini Auroran talo
Nukketaloharrastus alkoi tänä vuonna siitä, kun löysin kirpputorilta pienen talon, joka näytti ihannetaloni päädyltä. Kahden ja puolen viikon puuhailun jälkeen olen saanut tämän verran valmiiksi. Nyt talo näyttää tällaiselta (vähän vinossa kuvassani). Olen kuvannut kategoriassa  "Oma nukketaloni" eri vaiheita.

Talossa on seuraavat huoneet:

Makuuhuone on palannut ensimmäisen vaiheen paikkaan. Tuoli on nyt tukevampi, sopiva selloa soittavalle. Yöpöydällä on pariskunnan kuva. Seinällä on viulua soittavan naisen kuva. (Matala lipasto on tehty tulitikkulaatikoista.)

Eteisessä on nyt kevyt punottu tuoli, dalmatiankoiralla on kaksi pentua, ja pöydällä on nuoren naisen muotokuva. Nurkkakaapissa on hattu, joka kuuluu Mollylle. Kuka on Molly? Se selviää myöhemmin

Vauvan huone on entisellään. Nukketalolle on ilmestynyt pöytä. Huoneeseen on ostettu verhokangas, mutta verhot ovat laittamatta.

Kissat ovat siirtyneet kattoparvekkeelle, jossa on myös pojan leluja. Kattoparvekkeessa ei ole vielä kaidetta. Talon ulkopuoli on myös käsittelemättä. Talossa ei ole valoja.

Ruokasali on entisellä paikallaan, mutta siinä on tapahtunut eniten muutoksia. Lattialla on matto, huonekalut on maalattu ja muotokuva ja pöydällä olevat kuvat ovat saaneet paikan. Molly on tullut katsomaan, miltä talossa näyttää.

Keittiö on alakerrassa jälleen- Sen kalusteet ovat maalamatonta puuta. Keittiö kertoo elämästä 1900-luvun alussa. Kokki on sama. Hänellä on vadissa jotain hyvää tarjottavaksi teen kanssa. Korissa on pikniktarvikkeet valmiina. Talossa on rotta! Laiskat kissat kellivät siellä ylätasanteella.

Keittiöön on ilmestynyt monenlaista tavaraa, jokin uutta, suurin osa vanhaa. Keittiötä komistaa iso kaappi, josta on tullut nyt keittiön astiakaappi.

Seuraavaksi laitan kuvia yksityiskohdista.