155179.jpg

Keittiö on kokonaan kaakeloitu, sinivalkoinen ja pienempi kuin entinen.

155180.jpg

Entisen suuren keittön toinen puoli on varattu "breakfast roomille", arkiruokasalille, jonne entisen ruokasalin kalusto on siirretty. Muotokuva, kirjasta kopioitu kuva, on suojattu sumutteella. (ks. alempana olevaa kirjoitusta.)

155181.jpg

Makuuhuoneessa on parketti ja tapetit. Parketti on kiinnitetty aluspahviin kaksipuolisella teipillä, jolla myös tapetti on kiinni. Näin säilyy mahdollisuus vaihteluun. Tapetin yläboordi puuttuu vielä. Matto on leikattu lehdestä.

155184.jpg

Kokeilen samaa parkettia kylpyhuoneeseen. Väri sopii, mutta tämä ei ole yhtä miellyttävä kuin kahdeksankulmaiset tillet, jotka tulostin ranskankielisestä Miniramasta. Päätin kokeilla vihdoinkin tulosteiden kiinnitettä, jotta voisin laittaa sittenkin sen entisen hienostneen lattian. Samalla voi käsitellä lehdestä leikatun maton, josta tulee Kanadasta tuttu mattotyyppi - lakattu tekstiilimatto, siis eräänlainen korkkimaton korvike.

155185.jpg

Kokeilen ruutuparkettia. Ei tunnu hyvältä minun käyttööni. Tilapäisesti tämä olkoon aula. Sen värit miellyttävät. Seinällä on hauskat huonekalukuvat, jotka olen leikannut kauan sitten lehdestä.