41129.jpg

This blog is written in Finnish, but you can leave messages and questions in English. Some of my crafts are typically Finnish, some more North American, as I have been an AFS-exchange student in the USA and immigrant in Canada. There are some Canadian quilts here from museums and exhibitions.

Tähän blogiin on koottu käsityömuistoja vuosien ajalta, jotkut ovat lapsuudesta ja kouluvuosilta asti, osa opiskeluajoilta, jolloin myös tein perinteisiä vauvanvaatteita (käsin), lasten rooliasuja ja pehmoleluja. Ompelin itselleni vaatteita ja kotiin liinoja, kudoin muutaman maton ja innostuin Kanadassa tilkkutäkkeihin. Mukana myös muiden tekemiä käsitöitä Suomesta ja Kanadasta.

Blogissa on yli 50 kohtaa. Lisään tähän kuvia ja juttuja sitä mukaa, kun vanhoja käsitöitä löytyy lisää ja uusia tulee tehtyä. Oikeanpuoleisessa sivupalkissa on luettelo kirjoituksista. Vasemmalla on kategorioita, joista voi ottaa juttuja ja kuvia esille ryhminä.

Olen kiitollinen, jos huomautat myös blogissani olevista virheistä, jotta voin ne korjata.

Motto: Käsityöt ovat naisten kulttuuria ja suku- ja perinnehistoriaa. Käsityöt ovat luovuutta ja terapiaa. Ne ovat iloinen asia.

Kommentit tervetulleita!